Je wilt het echte Frankrijk met wel de leuke dorpjes en stadjes dichtbij, maar geen drukte of te veel toeristen. En ook graag lekker weer en afwisseling in het landschap.

Lekker met z'n allen BBQ-en in de grote tuin

 

Dus toen we in 2008 de plek tegen kwamen en in de ochtend midden in de heerlijke stilte en geuren van huize L'Oustalle zaten waren we verkocht. Het huis was te koop en moest van ons worden. Groot onderhoud was nodig de eerste jaren. Houtworm eruit, wij erin!

 

Nieuwe zware tafel, Frans handwerk

 

Luikjes weer fris in de originele kleur

 

Groen is leuk, maar niet te veel

 

Nu is het een heerlijke plek met identiteit waar we graag van alles genieten en als wij er niet zijn mogen onze gasten dat doen.

 

Na 1100km eerst koud bier in St. Antoinin

 

Met drie Nederlandse stellen zijn wij eigenaar, onder andere een ontwerper, muzikant en fotograaf. Zeg maar de creatieve hoek. We houden allen van detail en 'echt'. We hebben bewust geen zwembad maar we gaan graag naar de Aveyron.

 

Zwemmen in de Aveyron

 

Vooral de heerlijke stilte in de ochtend, het koken met een wijntje daar krijgen we geen genoeg van. In het voor- en najaar zijn de ochtenden nog fris maar warmt het 's middags lekker op. Prima weer en mooie natuur om actief in te zijn. Bijvoorbeeld om te wandelen of te fietsen.

 

Het gerecht van de streek, canard!

 

In het huis liggen een aantal suggesties die wij zelf hebben gedaan en aanraden om te gaan doen. Wij hopen dat jij net zo geniet van het echte Frankrijk in ons huis en de mooie omgeving. Gebruik L'Oustalle als uitvalsbasis om de streek af te struinen.

 

 

Één van de vele markten in de omgeving

 

Veel plezier,

Claus & Ellen, Ruud & Sylvia, Bram & Caroline

 

- Online Reserveren -