Beoordelingen

Samen met de foto’s geven deze beoordelingen je een goed beeld van ons huis. Ook staan er nog meer leuke tips over de schitterende omgeving.

 

EEN PRACHTIG HUIS IN ZUID-FRANKRIJK!!
Als we arriveren zien we een prachtig authentiek huis met n grote stenen trap naar de monumentale houten voordeur! Binnen n grote eet-keuken van alle gemakken voorzien, werkelijk niets ontbreekt! Dan een grote “ridderzaal” met meubels en ook nog een biljart,kasten met spellen, boekenkasten, aansluitend twee grote slaapkamers met grote openslaande ramen met een geweldig uitzicht! Naar boven met een “ statietrap”, weer drie grote slaapkamers en een heerlijke badkamer (helemaal gerenoveerd).

Vanuit de keuken met een trap naar beneden, naar de andere badkamer en de indrukwekkende kelders, voorzien van bar en toilet, n feestkelder! Verder ligstoelen, parasols en gereedschap voor de tuin! Doorlopend kom je bij de grote openslaande deuren naar de grote tuin! Heerlijk gelegen met een tafel en stoelen onder een overdekt houten bouwwerk, zo mooi, genieten van het uitzicht en de geluiden van vogels en insecten, zittend in de Franse avondzon. Je loopt zo naar de rivier, ook daar heerlijk zitten! Kon het leven altijd maar zo zijn….
Dan de omgeving met zijn leuke weggetjes, altijd weer eindigend in een oud plaatsje zoals Varen (boodschappen), Cordes, Penne, St. Antonin (Markt), Najac (kasteel) en Albi, de stad! Ook kun je met de trein (20 min.) naar de prachtige oude stad Toulouse met zijn rivier de Garonne, de basiliek en middeleeuwse straatjes.
Dit prachtige Franse huis overtreft alles in sfeer, omgeving, stadjes bezoeken, voorzieningen, tuin, je bent er echt als “god in frankrijk”!

Hi Bram en Caroline, we hebben 2 weken heerlijk genoten van la douce France in L’Oustal. Jullie sfeervolle huis is van alle gemakken voorzien. Het is een combinatie van de uitstraling van een authentiek frans plattelands huis, dat daarnaast op een aantal delen voorzien is van modern opgeknapt en gerenoveerd sanitair (badkamers, douche, wc). Ook de al complete keuken heeft bij de tuin-ingang nog een handige uitbreiding gekregen. Hoewel de tuin al schaduwplekken en hangmat-bomen heeft, was de rivier langs de tuin wel erg lekker om af te koelen. Iets verder stroomopwaarts nog een lekker strandje voor de afwisseling. Lekker voor het poedelen in volstrekte rust. Top!! De omgeving was heerlijk om te fietsen, marktjes te (be)zoeken en terrasjes te pakken, en van sfeervolle plaatsjes te genieten. De bakker en eerste voorzieningen in Varen (kleine 10 minuutjes fietsen voor vers brood), restaurantjes in Verfeil (La seye et vous, gezellig lokaal frans/ lekker eten), Varen en Najak (erg mooi & hoog!!!) met zijn gorges. Markten in Laguepie en Saint Antonin zoals ze horen te zijn in Frankrijk. Alles fantastisch ook om te fietsen (relaxte tochtjes, die je als je zelf wil, ook sportief kan maken). Dank voor dit mooie plekje/adresje. Groetjes Perijn en Dick

 

Prima huis in een mooie omgeving